Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żony bogów : muzy wielkich literatów

Autorzy:
Koper, Sławomir (1963- ) [LUBIMYCZYTAC.PL   Link otwiera się w nowym oknie] [GOOGLE   Link otwiera się w nowym oknie]
Tytuł:
Żony bogów : muzy wielkich literatów [LUBIMYCZYTAC.PL   Link otwiera się w nowym oknie]
Wydawca:
Warszawa : Harde Wydawnictwo - Time Spółka Akcyjna
Rok wydania:
2022
ISBN:
9788366252509
Opis fizyczny:
459, [5] stron : ilustracje ; 21 cm
Uwagi:
Na okładce: Nowe rozszerzone wydanie Żon bogów
Na okładce: Gombrowicz, Mrożek, Miłosz, Witkacy, Iwaszkiewicz
Bibliografia na stronach 451-[455]
Książka dostępna również jako e-book
Temat:
Gombrowicz, Rita (1935- )
Gombrowicz, Witold (1904-1969)
Iwaszkiewiczowa, Anna (1897-1979)
Iwaszkiewicz, Jarosław (1894-1980)
Miłosz, Czesław (1911-2004)
Mrożek, Sławomir (1930-2013)
Obremba-Mrożek, Maria (1927-1969)
Osorio-Mrożek, Susana (1951- ).
Witkiewicz, Stanisław Ignacy (1885-1939)
Kobieta
Pisarze polscy
Literaturoznawstwo
Historia
Gatunek / Forma:
Książki
Literatura faktu, eseje, publicystyka
Biografia
Przynależność kulturowa:
Literatura polska
Książka
propozycja biblioteki
003 SZCZ 035
008 220218s2022####pl#a###g######000#0cpol#d
020 %a 9788366252509
041 0 # %a pol
080 # %a 821.162.1(091)
080 # %a 929-052
080 # %a (438)
080 # %a "19/20"
100 1 %a Koper, Sławomir %d (1963- ). %e Autor
245 1 0 %a Żony bogów : %b muzy wielkich literatów / %c Sławomir Koper.
260 # %a Warszawa : %b Harde Wydawnictwo - Time Spółka Akcyjna, %c 2022.
300 %a 459, [5] stron : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura polska
388 1 %a 2001-
500 %a Na okładce: Nowe rozszerzone wydanie Żon bogów.
500 %a Na okładce: Gombrowicz, Mrożek, Miłosz, Witkacy, Iwaszkiewicz.
600 1 9 %a Gombrowicz, Rita %d (1935- )
600 1 9 %a Gombrowicz, Witold %d (1904-1969)
600 1 9 %a Iwaszkiewiczowa, Anna %d (1897-1979)
600 1 9 %a Iwaszkiewicz, Jarosław %d (1894-1980)
600 1 9 %a Miłosz, Czesław %d (1911-2004)
600 1 9 %a Mrożek, Sławomir %d (1930-2013)
600 1 9 %a Obremba-Mrożek, Maria %d (1927-1969)
600 1 %a Osorio-Mrożek, Susana %d (1951- ).
600 1 9 %a Witkiewicz, Stanisław Ignacy %d (1885-1939)
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1901-1914
648 9 %a 1914-1918
648 9 %a 1918-1939
648 9 %a 1939-1945
648 9 %a 1945-1989
648 9 %a 1989-2000
648 9 %a 2001-
650 9 %a Kobieta
650 9 %a Pisarze polscy
655 9 %a Biografia
658 %a Literaturoznawstwo
658 %a Historia
710 2 # %a Grupa Radiowa Time. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://katalog.mbp.szczecin.pl/integro/site/recorddetail/0603301310899 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-66252-50-9
980 %a 821.162.1(091) %y Historia literatury polskiej
980 %a 929-052 %y Biografie zbiorowe
980 %a (438) %y Polska
980 %a "19/20" %y od XX do XXI w
981 1 %a 821.162.1(091):929-052](438)"19/20"
990 %a #P-8

Lokalizacja:

Filia:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczania

Nr inwentarza:
I.1 65667
Sygnatura:
F1 821.162.1(091)
Status:
WYPOŻYCZONA
Położenie:
Filia Nr 1 ul. Bolesława Śmiałego 4 (Śródmieście Północ)
Niedostępny
Nr inwentarza:
I.2 56880
Sygnatura:
F2 821.162.1(091)
Status:
WYPOŻYCZONA
Położenie:
Filia Nr 2 ul. Sikorskiego 10 (Turzyn)
Niedostępny
Nr inwentarza:
I.4 83639
Sygnatura:
F4 821.162.1(091)
Status:
WYPOŻYCZONA
Położenie:
Filia Nr 4 ul. Barnima 25 (Niebuszewo-Bolinko)
Niedostępny
Nr inwentarza:
I.5 57701
Sygnatura:
F5 821.162.1(091)
Status:
DOSTĘPNA
Położenie:
Filia Nr 5 ul. Mieszka I 105 (Pomorzany)
Dostępny
Nr inwentarza:
I.8 74371
Sygnatura:
F8 821.162.1(091)
Status:
DOSTĘPNA
Położenie:
Filia Nr 8 ul. M. Konopnickiej 9 (Pogodno)
Dostępny
Nr inwentarza:
I.11 28532
Sygnatura:
F11 821.162.1(091)
Status:
DOSTĘPNA
Położenie:
Filia Nr 11 ul. Pogodna 49 (Głębokie-Pilchowo)
Dostępny
Nr inwentarza:
I.12 55934
Sygnatura:
F12 821.162.1(091)
Status:
WYPOŻYCZONA
Położenie:
Filia Nr 12 ul. Marcina 1 (Niebuszewo-Bolinko)
Niedostępny
Nr inwentarza:
I.13 59198
Sygnatura:
F13 821.162.1(091)
Status:
WYPOŻYCZONA
Położenie:
Filia Nr 13 ul. Ks. Zofii 2 (Niebuszewo)
Niedostępny
Nr inwentarza:
I.14 48827
Sygnatura:
F14 821.162.1(091)
Status:
Filia nieczynna z powodu remontu
Położenie:
Filia Nr 14 ul. Krzemienna 17 (Podjuchy)
Nieznany
Nr inwentarza:
I.28 103904
Sygnatura:
F28 821.162.1(091)
Status:
DOSTĘPNA
Położenie:
Filia Nr 28 pl. Lotników 7 (Centrum)
Dostępny
Nr inwentarza:
I.36 48076
Sygnatura:
F36 821.162.1(091)
Status:
WYPOŻYCZONA
Położenie:
Filia Nr 36 ul. Bartnicza 10a (Arkońskie-Niemierzyn)
Niedostępny
Nr inwentarza:
I.38 71541
Sygnatura:
F38 821.162.1(091)
Status:
DOSTĘPNA
Położenie:
Filia Nr 38 ul. 26 Kwietnia 1 (Świerczewo)
Dostępny
Nr inwentarza:
I.43 54958
Sygnatura:
F43 821.162.1(091)
Status:
DOSTĘPNA
Położenie:
Filia Nr 43 ul. Sz. Klonowica 46 A (Zawadzkiego-Klonowica)
Dostępny
Nr inwentarza:
I.48 64872
Sygnatura:
F48 821.162.1(091)
Status:
WYPOŻYCZONA
Położenie:
Filia Nr 48 ul. L. Rydla 93 (Os. Słoneczne)
Niedostępny
Nr inwentarza:
I.54 14015
Sygnatura:
F54 821.162.1(091)
Status:
WYPOŻYCZONA
Położenie:
Filia Nr 54 - PROMEDIA Al. Wojska Polskiego 2 (Śródmieście-Zachód)
Niedostępny
Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz